Toegepaste filtersTypeWis alle filters

 

Koop uw Volkswagen buscamper bij Henk Pen

Bent u op zoek naar een geschikte Volkswagen buscamper? In de showroom van Henk Pen heeft u ruim de keuze uit campers. Met verschillende modellen van verscheidene merken kunt u gemakkelijk een keuze maken naar invulling van uw eigen wensen. De aankoop van een buscamper is populairder dan ooit tevoren. Met de goede wendbaarheid, vele parkeermogelijkheden en de simpele stalling zijn er voldoende redenen te bedenken om te kiezen voor een compact model.

Buscampers: compact, maar niet klein

Al snel krijgt men bij het idee van een buscamper een bedrukkend gevoel. De gedachte dat het claustrofobisch kan zijn om in een dergelijke buscamper plaats te nemen is al lang niet meer van deze tijd. De fabrikanten van buscampers houden rekening met allerlei factoren waarvan het slim inrichten van de ruimte er één is. Met innovatie opbergruimten, uitklapbare daken en een slimme inrichting wordt het gevoel van ruimte naar een nieuw niveau getild.

Buscamper huren

Buiten de mogelijkheid om een Volkswagen buscamper te kopen bij Henk Pen, bieden wij u ook de mogelijkheid om er een te huren. Of u nu slechts een weekend op pad wil óf juist enkele weken eropuit gaat, wij denken graag met u mee. Neem een kijkje in ons verhuuraanbod op de website of kom eens langs in onze showroom. Onze verkopers zullen samen met u uw wensen doornemen en bekijken welke Volkswagen camper het best bij u past. Heeft u na het bekijken van ons online aanbod nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze online chat of ons telefoonnummer.