Caravan en Camper Beurs 2021

Hij komt er weer aan! De mooiste caravan en camperbeurs van Europa (volgens sommigen van de wereld). Wees er daarom op tijd bij en maak een afspraak met één van onze adviseurs zodat we een plaats voor u kunnen reserveren om u tijdens de beursdagen te kunnen informeren over de nieuwste modellen van Knaus, Weinsberg, Tabbert, T@B en Adria.

Zien wij elkaar op de caravansalon in Dusseldorf?

Vanaf zaterdag 28 augustus t/m zondag 5 september 2021 vindt de jaarlijkse caravan en camper beurs plaats in Düsseldorf. Zet deze datums dus alvast in uw agenda! Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren op de beurs vragen wij u om alvast een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs. Dit kunt u doen door het onderstaande afspraakformulier in te vullen. Henk Pen is een officiële merkdealer van Adria, Dethelffs, Sunlight, Weinsberg, Hero en Trigano.

Messe Düsseldorf GmbH
28-08-2021 – 05-09-2021
10:00 – 18:00 uur
Stockumer Kirch Street 61 – 40474 Duesseldorf

Hygiëne

Om u veilig te kunnen voelen op de beursdagen heeft Messe Düsseldorf met de overheid afgestemde hygiëne- en infectiebeschermingsmaatregelen voor alle bezoekers, exposanten en medewerkers ontwikkeld. Kijk hier voor alle hygiënerichtlijnen: alle hygiënerichtlijnen.

Henk Pen Caravans & Campers is de kampeerspecialist in de recreatiemarkt.

Plattegrond Messe Düsseldorf

Maak hier uw afspraak voor de caravansalon in Dusseldorf.