Welkom bij Henk Pen Campers & Caravans te Haaksbergen

Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Campers en Caravans uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Campers en Caravans de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Op ruim 20.000 vierkante meter bevindt zich een topcollectie caravans, campers, en voortenten. Een perfecte presentatie van ongeveer 200 modellen, passend bij iedere smaak en budet. Henk Pen Campers en Caravans is dealer van KIP, Dethleffs en Burstner caravans en Dethleffs, Adria, Sunlight en Burstner campers. Het spreekt eigenlijk voor zich dat men hier voor alle merken terecht kan.

Er is een voortdurend wisselende collectie gebruikte kampeermiddelen van alle merken voorradig, allen zeer scherp geprijsd.

Tevens bieden wij vele onderdelen en accessoires voor uw camper of caravan vanuit voorraad aan. Op de bovenverdieping krijgt ueen goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van voortenten en luifels.

Kortom, het is zeker de moeite waard een kijkje te nemen bij dit vakantiewarenhuis in Haaksbergen. Henk Pen Campers en Caravans zet zich voor 100% in voor uw zaak en, volgens goed Twents gebruik, staat de koffie altijd klaar.

Wilt u uw eigen camper of caravan verkopen tegen een goede prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Henk Pen Campers & Caravans
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
Tel: 053-5722083