Welkom op de internetsite van Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s te Haaksbergen. Hier vindt u informatie over kamperen met caravan, kampeerauto, stawagen of tent.-

Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Op ruim 20.000 vierkante meter bevindt zich een topcollectie caravans, kampeerauto’s, en stacaravans. Een perfecte presentatie van ongeveer 500 modellen, passend bij iedere smaak en beurs. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is dealer van KIP, Dethleffs en Burstner caravans en Dethleffs, Adria, Sunlight en Burstner kampeerauto’s. Het bedrijf is eveneens dealer van Nordstar, Santana, Boston stacaravans. Het spreekt eigenlijk voor zich dat men hier voor alle merken terecht kan.

Er is een voortdurend wisselende collectie gebruikte kampeermiddelen van alle merken voorradig, allen zeer scherp geprijsd.

Dan is er de unieke kijkshop voor alle onderdelen en accessoires in en rondom de caravan en kampeerauto en op de bovenverdieping krijgt men een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van voortenten en luifels.

Mocht tenslotte het overweldigende aanbod u allemaal te veel worden, dan kunt u onder het genot van een drankje even pauzeren in de gezellige koffiehoek.

Kortom, het is zeker de moeite waard een kijkje te nemen bij dit vakantiewarenhuis in Haaksbergen. Henk Pen Caravans en kampeerauto’s zet zich voor 100% in voor uw zaak en, volgens goed Twents gebruik, staat de koffie altijd klaar.

Wilt u uw eigen caravan of kampeerauto verkopen tegen een goede prijs? Kijk dan eens op onze website www.decaravaninkoper.nl.

Henk Pen Caravans
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
Tel: 053-5722083

Wist u ...

dat er bij Henk Pen Caravans & Kampeerautos in Haaksbergen voor u een gratis overnachtingsplek is?

U krijgt:

  • een gratis cappuccino met een borreltje en slagroom
  • onze catalogus t.w.v. 5 euro gratis!