Inkoopservice camper en caravan

De inkoopservice van uw camper of caravan is een ideale uitkomst als u uit bent gekeken op uw kampeervoertuig. Er zijn verschillende manieren om (een deel van) uw aankoopbedrag terug te krijgen. Heeft u een camper of caravan staan waar u graag vanaf wilt? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina. Zelfs met schade of mankementen is het mogelijk dat wij uw camper of caravan overnemen. Voordat wij een voertuig in ons aanbod opnemen, wordt hij volledig gecheckt en eventueel gerepareerd. Uiteraard worden de kosten van deze reparatie wel meegenomen in onze aankoop. Voor meer informatie over de inkoopservice of de verkoop van uw camper of caravan vult u het formulier onderaan de pagina in. 

Voordelen van onze inkoopservice

Maak gebruik van onze inkoopservice en geniet van de vele voordelen. De verkoop aan een particulier kan voor een behoorlijke rompslomp zorgen. Zo is alleen het afspreken van een bezichtiging al een hels karwei. Vaak blijft het daar niet bij. Hoe spreekt u bijvoorbeeld het onderhoud omtrent eventuele schade af? En hoe gaat u om met onzin biedingen? Die zorgen zijn allemaal verleden tijd als u kiest voor het verkopen van uw caravan of camper via Henk Pen. Daarnaast biedt onze inkoopservice u ook de mogelijkheid om uw voertuig in te ruilen. U verkoopt als het ware uw camper of caravan en krijgt het te ontvangen bedrag als korting op de aankoop van een gloednieuwe of tweedehands kampeervoertuig.

Henk Pen als verkoopplatform

Bent u een kleinere verkoper van tweedehands campers en caravans? Maak dan gebruik van Henk Pen als verkoopplatform. Voor een afgesproken percentage verkopen wij voor u uw voertuigen. Zo maakt u gemakkelijk gebruik van de expertise en het bereik van de website van Henk Pen. Een uitstekende kans voor u als ondernemer op het gebied van camper- en caravanverkoop. Uiteraard is het ook mogelijk om het voertuig op te laten nemen in de showroom van Henk Pen.

Kom vrijblijvend in contact met ons inkoopteam

 

 

Voordelen van verkoop via Henk Pen

  • Geen onzinbiedingen
  • Ook in overleg verkoop bij eventuele schade of mankementen
  • Geen onbekenden aan huis voor bezichtigingen
  • Mogelijkheid tot inruilen oude camper of caravan voor nieuwe
  • Maak gebruik van expertise verkopers Henk Pen