Henk Pen werkplaats

Camper en caravan onderhoud in de werkplaats

De werkplaats van Henk Pen verzorgt met plezier het onderhoud van uw camper of caravan. Of uw camper nu toe is aan moduleonderhoud, een kleine of grote beurt óf APK keuring; wij regelen het voor u. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillend onderhoud te combineren. Speciaal voor afspraken hebben wij de totaalbeurtactie in het leven geroepen. Hiermee bespaart u kosten op het onderhoud en zorgen wij in één keer dat alles direct in orde is en u weer met een gerust hart de weg op kunt. Voor meer informatie over het onderhoud aan uw camper of caravan raden wij u aan op een van de onderstaande pagina’s verder te lezen.

Camper

Caravan

Inbouw door de werkplaats van Henk Pen

Zowel voor inbouwwerkzaamheden aan uw caravan als camper kunt u in de werkplaats van Henk Pen terecht. Laat bijvoorbeeld uw cassettetoilet of keukenblok vervangen door een van de ervaren medewerkers van Henk Pen. Onze inbouwmonteurs werken volgens BOVAG-richtlijnen waardoor vrijwel al het onderhoud in en aan uw camper of caravan een garantie van 10 jaar heeft. Naast de inbouwmogelijkheden die wij u bieden, heeft u ook de kans om ook direct bij ons uw inbouwonderdelen te kopen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kijkt u verder op de onderstaande pagina’s.

Camper

Caravan

Onderdelen

Omnia schadeherstel

In de werkplaats van Henk Pen wordt zorgvuldig gewerkt aan het schadeherstel van uw voertuig. Dit gaat volgens richtlijnen van BOVAG en Omnia. Hiermee heeft u voor een langere tijd garantie op de reparatie van uw camper of caravan. Onze vakmensen weten precies wat nodig is om uw voertuig zo voordelig en goed mogelijk te herstellen. Voor meer informatie over het schadeherstel van uw voertuig kunt u verder lezen via de link hieronder.

Wassen en reinigen

Onze werkplaats bezit naast een ruimte voor onderhoud en reparaties ook een eigen wasstraat. Deze is speciaal ontworpen voor caravans en campers. Met de speciale borstels zal uw voertuig niet beschadigen en komt het als gloednieuw weer naar buiten. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van de reiniging van uw interieur en bekleding. Breng uw camper of caravan langs voor een top resultaat. Heeft u vragen en krijgt u ze niet beantwoord door een van de onderstaande pagina’s, dan kunt u contact met ons opnemen via onze online chat of ons telefoonnummer.

Camper

Caravan

Kom vrijblijvend in contact met onze werkplaats