Laat de bekleding van uw camper reinigen bij Henk Pen

Het reinigen van de bekleding van uw camper kan een behoorlijk karwei zijn. Daarnaast bestaat de kans dan ook nog dat het resultaat niet is waar u op had gehoopt. Wij raden u daarom aan het aan een professioneel reiniger over te laten. Ieder jaar komen er weer vele klanten terug bij Henk Pen voor het reinigen van de vloerbedekking, kussens en andere bekleding. Met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur zorgen wij dat de stoffering van uw camper weer als nieuw oogt. Vieze luchtjes zijn voorlopig verleden tijd en uw camper zal weer heerlijk ruiken.

Akelige geur of vlekken

Tijdens een lang en gezellig vakantieseizoen is de kans groot dat er vroeg of laat een keer geknoeid wordt. U geniet van een glas rode wijn of stukje chocolade en laat per ongeluk wat op uw bekleding vallen. Als u niet snel ingrijpt wordt het lastig deze vlek te verwijderen. Met onze speciale reinigingsapparatuur hoeft u niet bang te zijn dat deze vlekken nog langer zichtbaar zijn. Het vervelende geurtje verdwijnt en wordt ingeruild voor een nieuwe frisse geur. Uw camper zal na een reinigingsbeurt bij Henk Pen weer ruiken als nieuw. Voor meer informatie over het bekleding reinigen van uw camper bij Henk Pen raden wij u aan contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. U kunt het gemakkelijkst bij ons terecht door ons telefoonnummer te bellen of contact op te nemen via de online chat.

Nieuwe onderdelen

Bent u bang dat het licht van buiten uw stoelen beschadigd? Henk Pen heeft een eigen onderdelenwinkel waar u naast stoelhoezen een ruime keuze hebt uit verschillende inbouwmogelijkheden. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid de montage van deze onderdelen aan ons uit te besteden. Klik op deze link voor onze online winkel.