Bekleding van uw caravan reinigen bij Henk Pen

Het reinigen van de bekleding in uw caravan kan een helse taak zijn. Hardnekkige vlekken of vervelende geurtjes zijn er maar lastig uit te krijgen met lauw water en een beetje zeep. Een bekledingsreiniger durft u niet goed te gebruiken vanwege de kansen op beschadiging van het kunststof rondom de bekleding. Breng uw caravan langs bij Henk Pen en zij nemen de reiniging van de caravan bekleding met liefde van u over. Met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur is de stoffering in uw caravan of camper binnen de kortste keren weer als nieuw.

Professionele reinigingsbeurt

Zoals u al wellicht had gedacht, gaat er niks boven een professionele reinigingsbeurt. Een beurt met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur zorgt voor een aangename geur en een mooi aanzicht. Het zal zelfs voelen alsof uw caravan gloednieuw is. Bent u veel op pad met uw caravan, dan zult u beamen dat het interieur na een tijdje niet zo fris meer ruikt. Etenslucht of gewoon een muffe doorgeleefde geur kan ervoor zorgen dat u minder kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Heeft u een vraag over de reiniging van uw caravan? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of onze online chat.

Andere reinigingsmethoden

Niet alleen de bekleding in uw caravan moet met enige regelmaat onderhouden worden; ook het reinigen van uw exterieur is noodzakelijk voor een duurzaam behoud. Laat de buitenkant van uw caravan of camper nauwkeurig reinigen in de wasstraat van Henk Pen. Onze speciale shampoo zorgt voor een extra beschermend laagje waardoor vuil niet kan hechten. U hoeft zo na gebruik enkel uw caravan even af te spoelen met water en hij is weer als nieuw. Voor meer informatie over deze reinigingsmethode kunt op deze pagina terecht.

Heeft u een camper en bent u op zoek naar een soortgelijke behandeling? Klik dan op deze link.