Camper onderhoudCamper onderhoud precies op maat

Bij Henk Pen houden wij rekening met ieders wens, of het nu gaat om klein of groot camper onderhoud. In onze werkplaats pakken wij alle werkzaamheden met beide handen aan. Wij weten als geen ander dat veiligheid voorop staat tijdens het reizen met een camper. Wij lopen voor u zowel het voertuig, het interieur als het exterieur na, mocht het nodig zijn. 

Controle en reparaties aan uw camper door een erkend BOVAG-monteur

Tijdens een onderhoud door een BOVAG-keurmeester bent u verzekerd van een gedegen beurt voor uw camper. Meer dan 60 essentiële punten worden gekeurd op verkeersveiligheid en andere mogelijke mankementen. Zo wordt voorkomen dat u niet tijdens uw vakantie plotseling voor een verrassing komt te staan. Er is namelijk niks zo vervelend als tijdens je welverdiende vrije tijd op de wegenwacht te moeten wachten! 

Voor de specifieke handelingen tijdens een onderhoud en de daarbij horende informatie kunt u terecht op de pagina’s hieronder. Wij zullen samen met u in gesprek gaan over wat het beste bij uw wensen past. Bij Henk Pen doen wij er alles aan om u met een gerust hart op reis te sturen. 

Module onderhoud camper >

Kleine beurt camper >

Grote beurt camper >

Camper totaalbeurt actie >

APK camper >

Ook het onderhoud aan uw caravan kunt u bij Henk Pen laten doen. Klik op deze link voor meer info.