Laat uw camper wassen en reinigen

Na een lange vakantie kan het zijn dat u uw camper graag grondig laat wassen. Van binnen kan het interieur na een tijdje muf gaan ruiken. Bij een grondige reiniging bij Henk Pen kunt u ervoor kiezen om zowel het interieur als de bekleding aan te laten pakken. Met behulp van onze speciale reiningsapparatuur zorgen wij dat uw bekleding weer een fris geurtje krijgt en goed gereinigd wordt. Eventuele vlekken zullen niet langer zichtbaar zijn. Het interieur pakken wij ook aan met een speciaal schoonmaakmiddel waarbij zowel oppervlakkig als hardnekkig vuil verdwijnt.

Een schoon exterieur

Uw camper heeft veel te lijden tijdens een vakantie. Komt u veel aan de kust dan kan de zoute lucht de buitenkant van uw camper aantasten. Metalen onderdelen kunnen snel gaan roesten en de beplating is ook erg vatbaar voor schade onder zilte omstandigheden. Pekel op de wegen in koude gebieden heeft overigens hetzelfde effect op uw camper. Het is daarom belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten reinigen om op de lange termijn schade te voorkomen.

Het is natuurlijk gemakkelijk om zelf met een sopje uw camper af te doen. Wilt u het goed doen en er zeker van zijn dat hij tijdens uw volgende vakantie nog in topconditie is, dan raden wij u aan het aan professionals over te laten. Onze speciale shampoo creƫert ter bescherming een laagje op uw camper. Door deze laag kan vuil zich niet hechten aan het exterieur en kunt u uw camper na het stallen met behulp van slechts wat water helemaal afspoelen. Stof en vuil zijn makkelijker dan ooit tevoren af te spoelen.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze de methodes rondom het wassen en reinigen van uw camper? Klik dan op een van de linkjes onderaan de pagina. Bij andere vragen raden wij u aan contact met ons op te nemen via onze online chat of ons telefoonnummer.