Laat uw caravan exterieur reinigen bij Henk Pen

Hoewel het reinigen van uw caravan exterieur best wel door uzelf gedaan kan worden, raden wij u aan het toch door een expert te laten doen. De kans op beschadiging of krassen is tijdens een wasbeurt altijd aanwezig. De reinigers van Henk Pen zijn zo getraind dat ze precies weten hoe ze schade kunnen voorkomen. Waar in een gewone wasstraat de kans op krassen aanzienlijk is, zijn onze borstels zo afgesteld dat uw caravan ongeschonden de wasstraat verlaat. Daarnaast voorkomt u uzelf ook behoorlijk wat werk.

Een laagje voor extra bescherming

Met gewone zeep zal uw caravan ongetwijfeld goed schoon worden. Toch doet onze speciale shampoo wonderen ten opzichte van de niet gespecialiseerde variant. Het door ons gebruikte schoonmaakmiddel zorgt voor een extra beschermend laagje op uw voertuig. Met behulp van deze filmlaag kan viezigheid zich niet hechten aan het exterieur. Wanneer u uw caravan langsbrengt voor het reinigen van uw exterieur, maakt in principe niet uit. Al raden wij u aan het in ieder geval te doen voordat u hem stalt. Zo zal het extra beschermend laagje ervoor zorgen dat u uw voortuig slechts even af hoeft te spoelen wanneer u het gereed maakt voor vertrek!

Waarom moet ik het exterieur van mijn caravan reinigen?

Allereerst wil het oog natuurlijk ook wat. Al is dat niet de voornaamste reden om het exterieur goed bij te houden. Tijdens uw tripjes in binnen- en buitenland heeft uw caravan veel te lijden. Trekt u eropuit naar de zon, dan is de kans groot dat uw caravan flink lijdt onder de grote blootstelling aan zonnelicht, zand en (zee)zout. De kans op corrosie en beschadiging van de laklaag is groot. Ook een regelmatige vakantie naar de kou kan zorgen voor minder bescherming van uw caravan vanwege de aanwezigheid van pekel op de wegen. Laat uw caravan exterieur met een enige regelmaat reinigen bij Henk Pen en voorkom beschadiging. Uiteraard reinigen wij ook het exterieur van campers!