caravan onderhoud Caravan onderhoud voor ieder type

Een goed caravan onderhoud kan de levensduur van uw caravan enorm ten goede komen. Uiteraard ook niet geheel onbelangrijk is de verbeterde verkeersveiligheid. Er is niks zo vervelend dan wanneer u onderweg bent naar uw vakantieadres en u met stukken langs de weg komt te staan. Het kost u onnodig veel tijd en geld, terwijl u al op de camping in een zonnig oord had kunnen staan. Kies daarom voor periodieke caravan controle waardoor u altijd met een veilig gevoel op pad kunt. 

Onderhoud voor caravans van alle merken

Bij Henk Pen onderhouden wij niet alleen caravans die wij zelf verkopen, maar ook andere caravans. Breng wat voor caravan dan ook langs in onze werkplaats voor een gedegen, vakkundige controle. Na afloop wordt uw caravan voorzien van een BOVAG-sticker met daarop de datum van de beurt. Een BOVAG-onderhoud staat garant voor een check op maar liefst 60 belangrijke onderdelen aan een caravan door een erkend BOVAG-monteur. Eventuele reparaties worden uiteraard altijd met u overlegd. Zo komt u nooit achteraf voor een verrassing te staan. 

Voor verdere vragen kunt u terecht op een van de onderstaande pagina’s of kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer of onze online chat. 

Module onderhoud caravan >

Caravan totaalbeurt actie >

Veiligheidscheck caravan >

Ook het onderhoud aan uw camper kunt u bij Henk Pen laten doen. Klik op deze link voor meer info.