Laat uw caravan wassen en reinigen

Bij Henk Pen wassen wij met liefde uw caravan. Na een grondige reinigingsbeurt zal uw voertuig terugkomen alsof hij gloednieuw is! Kies voor een onze totaalbeurt actie en wij reinigen uw caravan of camper van top tot teen. Wij pakken zowel het interieur, exterieur en de bekleding aan. Tijdens het reinigen van de bekleding maken wij gebruik van onze speciale schoonmaakapparatuur. Hierdoor zijn vlekken, muffe geurtjes en ander vuil niet langer zichtbaar en ruikbaar. Naast een schone bekleding en een frisse vloerbedekking wordt tijdens een totaalbeurt actie ook de rest van het interieur meegenomen. Van het keukenblok tot het cassettetoilet, niks wordt vergeten.

Een schoon exterieur

U kent het gevoel. U rijdt door een koud gebied en de wegen liggen vol met pekel. Helaas heeft dat niet altijd een bevorderd effect op uw caravan. Hij kan er behoorlijk vies van worden en daarnaast bestaat ook de kans dat metalen onderdelen sneller zullen roesten. Hetzelfde geldt voor een ritje langs de kust. De zilte lucht is zelden goed voor uw caravan. Nog niet gesproken over de zon, die de kleuren van uw caravan behoorlijk aan kan tasten. Bij Henk Pen hebben wij daar de perfecte oplossing voor. Met behulp van onze speciale shampoo voor caravans en campers ontstaat er een extra beschermend laagje op uw voertuig. Door dit extra laagje is het al gemakkelijk al het vuil er zo af te spoelen. Het zal niet langer hechten aan de caravan. Laat uw voertuig dus goed reinigen voordat u hem stalt.

Bent u op zoek naar de specifieke behandelingen? Klik dan op de linkjes hieronder voor extra informatie. Heeft u vragen over onze reinigingsmethodes of andere zaken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via onze online chat of ons telefoonnummer. Onze werknemers staan voor u klaar!