Wat is het beste moment voor een grote beurt voor mijn camper?

Een grote onderhoudsbeurt van uw camper wordt eens per twee jaar aangeraden. Aangezien een grote beurt veel raakvlakken heeft met een APK-keuring wordt dit vaak na overleg gelijktijdig uitgevoerd. Met een goede onderhoudsbeurt worden tijdig gebreken geconstateerd en kunt onveilige situaties voorkomen. Heeft u vorig jaar een kleine beurt aan uw camper gehad? Dan is een aanrader om het dit jaar voor een grote beurt langs te brengen. Houdt goed rekening met seizoendrukte en maak tijdig een afspraak om wachttijden te voorkomen. 

Wat houdt een grote beurt voor een camper precies in?

Tijdens een grote beurt van uw camper worden alle inspectiepunten aandachtig nagekeken door een van onze vakkundige medewerkers. Hierbij vindt er onderhoud plaats volgens het fabrieksschema. Alle filters worden vervangen en vloeistoffen worden gecontroleerd. Voor een geheel overzicht van alle werkzaamheden tijdens een grote beurt raden wij u aan de tabel onderaan deze pagina te bekijken. Wilt u dat uw camper tijdens de grote beurt direct APK wordt gekeurd. Dat is mogelijk! Wij zullen samen met u kijken naar alle opties. 

Wat zijn de kosten van een grote onderhoudsbeurt? 

Een ‘kale’ grote beurt van uw camper kost €525,-. Het komt wel eens voor dat er bepaalde defecten of andere mankementen aan het licht komen tijdens het onderhoud. Uiteraard zorgt er dan een van onze vakkundige medewerkers ervoor dat deze problemen worden verholpen. Daarbij wordt afhankelijk van welke werkzaamheden er moeten worden verricht, in overleg met u extra kosten in rekening gebracht. Er bestaan ook de mogelijkheid om uw grote beurt te combineren met de opbouwbeurt van uw modules. Kijk voor deze speciale combinatie deal op deze pagina.

Wilt u graag nog wat extra informatie over de grote onderhoudsbeurt van uw camper? Aarzel niet en neem contact met ons op via onze online chat of ons telefoonnummer!

WerkzaamhedenGrote beurtKleine beurt
Onderstel inspectieXX
Remmen loshalen, reinigen & smerenX
Olie verversenXX
Oliefilter vervangenXX
Interieurfilter vervangenXX
Luchtfilter vervangenX
Brandstoffilter vervangenXX
Controle vloeistoffenXX
Controle motor accuXX
Controle ruitenwissersXX
Controle verlichtingXX
Banden op spanning brengenXX