Het reinigen van een camper interieur

Het reinigen van het interieur van een camper kan een behoorlijke klus zijn. Zeker nadat u voor een langere tijd op pad bent geweest. Vaak verblijft u veel in een toch beperkte ruimte en kan het al snel voorkomen dat er in uw camper na een tijdje een een muffe geur ontstaat. Uiteraard kunt u zelf proberen uw voertuig schoon te houden met een sopje. Helemaal schoon krijgt u hem meestal niet. Besteedt de interieur reiniging van uw camper uit aan Henk Pen en onze interieurverzorgers zorgen dat hij terugkomt als nieuw.

Een fris luchtje

Tijdens het reinigen van uw camper zorgen wij dat onder meer uw douche- en toiletruimte, het keukenblok en de koelkast grondig worden gereinigd. Met grote zorg zullen wij met behulp van onze speciale schoonmaakartikelen zorgen voor een perfect eindresultaat. Nare geurtjes en vervelende vlekken zijn na afloop verleden tijd. Zelfs een hardnekkige vuil laag wordt weggewerkt met behulp van onze reinigingsdienst. Heeft u vragen over de interieur reiniging van uw camper? Neem dan contact met ons op via onze online chat of ons telefoonnummer. Onze werknemers zullen voor u klaarstaan.

Bekleding reinigen

Vindt u het naast een grondige reiniging van uw interieur ook tijd voor schone stoffering? Dan kunt ook bij ons terecht! Met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur zorgen wij dat uw camper weer helemaal spik en span is. Met nauwkeurige zorg reinigen wij uw bekleding en vloerbedekking. Vervelende vlekken of een naar geurtje zullen na deze behandeling tot de verleden tijd horen. Voorafgaand aan zowel de interieur als bekleding reiniging wordt de camper grondig gestofzuigd zodat ook stof niet langer vindbaar is. Voor meer informatie over deze reinigingsdienst kunt op deze pagina terecht.