Het grondig reinigen van uw caravan interieur

Zelf het interieur van uw caravan reinigen kan een behoorlijk karwei zijn. Daarnaast is het nog maar de vraag of u het echt schoon krijgt. Wanneer u voor een langere tijd op pad bent met uw caravan is de kans groot dat het binnen niet zo fris meer ruikt. Ook kan er een dikke laag vuil ontstaan die u niet zomaar met een doekje en sop schoon krijgt. Met behulp van onze speciale schoonmaakspullen zorgen wij ervoor dat uw caravan schoner wordt dan ooit tevoren.

Een schone frisse caravan

Tijdens onze reinigingsbeurt worden onder andere uw toilet- en doucheruimte, dashboard en keukenblok grondig gereinigd. Uw caravan of camper zal worden voorzien van een fris luchtje waardoor het haast lijkt of hij gloednieuw is. Breng uw voertuig langs voor een grondige reiniging. Onze interieurverzorgers gaan geen uitdaging uit de weg en zullen met grote zorg uw caravan van top tot teen schoonmaken. Zowel oppervlakkig als diep vuil wordt weggewerkt middels onze speciale reinigingsmethoden. Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom de reiniging van uw caravan of camper? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of onze online chat.

Interieur én bekleding reinigen

Vindt u het tijd voor een forse reiniging van uw caravan en ziet u naast een schoon interieur ook fris ruikende bekleding wel zitten? Klik voor meer informatie over de reiniging van uw bekleding hier.