Kleine beurt camper

Een kleine beurt voor mijn camper? Wanneer is het nodig?

Een goed onderhoud is essentieel voor uw veiligheid. Bij Henk Pen zullen wij in de werkplaats er dan ook alles aan doen om u zo veilig mogelijk weer met uw camper op pad te sturen. Wij raden u dan ook aan om eens in de twee jaar langs te komen voor een kleine beurt van uw camper. Let wel goed op! Een kleine motorbeurt is niet hetzelfde als een APK-check. Wilt u een kleine beurt inplannen? Houdt dan rekening met seizoensdrukte en maak tijdig een afspraak. 

Welke werkzaamheden vinden er plaats tijdens het kleine onderhoud van mijn camper?

 Tijdens de kleine beurt worden alle werkzaamheden verricht die eventuele onveilige situaties kunnen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het controleren en corrigeren van de bandenspanning, het vervangen van de motorolie en het oliefilter; en het controleren van de verlichting en wielophanging. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om eens in de twee jaar een kleine beurt voor uw camper in te plannen. In de jaren hiertussen is het verstandig een grote beurt in te plannen. Zo is uw camper optimaal verzorgd en is de kans op onveilige situaties aanzienlijk kleiner dan zonder dit onderhoud. Voor een compleet overzicht van werkzaamheden tijdens de kleine motorbeurt raden wij u aan de tabel onderaan de pagina te bekijken.

Wat kost een kleine beurt voor mijn camper bij Henk Pen?

Afhankelijk van mogelijke extra kosten door defecten of ander noodzakelijk onderhoud, zal een kleine beurt voor uw camper in de basis €299.- kosten. Wilt u extra problemen aan laten pakken, dan zal er met u gekeken worden naar de mogelijkheden en de daarbij horende kosten. Wilt u uw kleine motorbeurt combineren met het moduleonderhoud van uw camper? Bekijk dan deze pagina voor alle informatie over deze combideal.

Werkzaamheden Grote beurt Kleine beurt
Onderstel inspectie X X
Remmen loshalen, reinigen & smeren X
Olie verversen X X
Oliefilter vervangen X X
Interieurfilter vervangen X X
Luchtfilter vervangen X
Brandstoffilter vervangen X X
Controle vloeistoffen X X
Controle motor accu X X
Controle ruitenwissers X X
Controle verlichting X X
Banden op spanning brengen X X

Neem contact op

Heeft u verdere vragen over de kleine beurt van uw camper? Neem dan contact met ons op via onze online chat of ons telefoonnummer 053-5722083.

Of stuur onze werkplaats een vrijblijvende mail