Camper module onderhoud

Plan het module onderhoud van uw camper bij Henk Pen

Een periodiek module onderhoud aan uw camper voorkomt dat er onverhoopt problemen ontstaan tijdens uw vakantie. Het is daarom dus ook belangrijk om naast een jaarlijkse motorbeurt met regelmaat naar alle modules te laten kijken. Er is niks zo vervelend als mankementen aan het cassettetoilet, de koelkast of andere modules tijdens uw tripje. Het kost een hoop tijd en geld die u beter in andere zaken had kunnen steken. Voorkom dergelijke situaties door een afspraak te maken met de ervaren monteurs van Henk Pen voor een module onderhoud.

Welke modules zijn belangrijk om bij te houden?

Eigenlijk moet u eens in de zoveel tijd alle modules een keer na laten kijken. Het één wat belangrijker dan de ander, maar het is tenslotte nooit prettig als u tijdens uw vakantie met stukken te maken heeft. U kunt er uiteraard voor kiezen om uw camper in één keer te laten checken. Tijdens deze opbouwbeurt kijken onze door BOVAG-erkende monteurs onder meer naar het gasstel, de boiler en doen ze een vochtmeting. Voor alle werkzaamheden tijdens deze opbouwbeurt raden wij u aan om een kijkje te nemen in het overzicht hieronder. Daarin is het hele onderhoud opgenomen.

Combineer het module onderhoud van uw camper met een motorbeurt

Er zijn verschillende combinaties mogelijk als het gaat om een motorbeurt en module onderhoud. Voor een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden kunt u op de deze link klikken. Bent u toch op zoek naar de mogelijkheden omtrent een kleine of grote beurt? Klik dan op de beurt waarover u meer info wil!

Opbouwbeurt €199,-
Boordaccu’s controle
Waterkranen en pompen controle
Vuilwatersysteem controle
Cassettetoilet controle
Elektrisch gedeelte 12V en 230V controle
Gasslang en regelaar controle
Koelkast controle
Verlichting 12V en 230V controle
Bodem inspectie/controle
Laadsystemen 230V controle
Vochtmeting
Gas afpersen/gasfles  (op jaartal)
Gasstel controle
Combiketel/boiler controle
Controle schoonwatersysteem (nat testen)
Kachel en afvoer controle

Neem contact met ons op!

Op zoek naar meer info over het module onderhoud aan uw camper? Of wilt u binnenkort een afspraak inplannen voor het onderhoud? Neem dan contact met ons op via onze online chat of bel ons op ons telefoonnummer: 053-5722083.

Of stuur onze werkplaats een vrijblijvende mail