caravan gas afpers module

Gas-afpers module onderhoud van uw caravan

Een goed module onderhoud van uw caravan is noodzakelijk voor een lang en veilig gebruik van uw ideale vakantiestek. Het gas-afpers module onderhoud is daarbij een van de noodzakelijke werkzaamheden. Tijdens dit onderhoud controleren wij onder meer de drukregelaar, gasleidingen en gasslang(en). Bovendien checken wij ook uw gasfles op eventuele lekken of schade. Daarnaast zetten onze door BOVAG-erkende monteurs uw gassysteem opnieuw op druk. Kiest u ervoor om enkele deze module na te laten kijken? Dan brengen wij daar €39,- voor in rekening.

Laat uw banden jaarlijks nakijken

Niet alleen een goed onderhoud van uw gas-afpers module is belangrijk. Ook een frequente check van uw banden voorkomt ongelukken of vergevorderde slijtage. Kiest u voor ons bandenmodule 1 onderhoud? Dan controleren wij uw banden op slijtage, leeftijd, zichtbare schade en bandenspanning. Daarnaast vullen onze monteurs uw banden opnieuw met stikstof. Zo kunt u weer met een vertrouwd gevoel de weg op. Deze controle voert een van onze ervaren werkplaatsmedewerkers voor slechts €19,- uit. Vindt u het tijd voor wat extra aandacht voor uw banden? Speciaal daarvoor hebben wij een bandenmodule 2 onderhoud samengesteld. Alle werkzaamheden van de bandenmodule 1 komen voorbij. Daarnaast voorzien wij uw banden worden ook nog eens van ride-on. Deze extra laag in uw band zorgt voor drastisch verminderde kans op slijtage, lekken of klapbanden. U geniet al van dit optimale rijcomfort en lage brandstofkosten voor €69,-.

Uw onderstel module onderhoud bij Henk Pen

Net als de gas afpers- en bandenmodule is het onderstelmodule onderhoud een onderdeel van de combibeurt veiligheid. Van deze drie modules is het noodzakelijk om ze eens per jaar na te kijken. Kiest u ervoor om deze modules niet frequent te checken, dan komt uw eigen veiligheid mogelijk in het geding. Een fijne vakantie begint met een veilig gevoel. Voor een uw veiligheid voeren onze monteurs het onderhoud en de controle uit van onder meer uw oplooprem, verlichting en wielophanging. Ook worden uw remmen losgehaald, gereinigd en gesmeerd.

Een gedegen vochtmeting

Als onderdeel van de grote combibeurt is een vochtmeting een belangrijk onderdeel van een goed onderhouden caravan. Er wordt tijdens deze controle een uitgebreide meting gedaan ten behoeve van het behoud van de fabrieksgarantie. Voor de vochtmeting module wordt normaliter €59,- gerekend. Bij een Weinsberg-caravan wordt een meerprijs van €20,- gerekend. Voor een vochtmeting van een Dethleffs betaal je €99,-. Deze meerprijs ontstaat door het gebruik van een speciaal soort tectyl dat de fabrikant voorschrijft.

Water module onderhoud van uw caravan

Samen met de drie onderdelen uit de combibeurt veiligheid en een vochtmeting is het water module onderhoud van uw caravan ook inbegrepen in de combibeurt groot. Tijdens het onderhoud van de watermodule worden er verschillende onderdelen van uw caravan nagelopen. Onder meer uw watertank, boiler en waterkranen worden gecontroleerd. Ga voor een grote combibeurt met het onderhoud van alle modules voor een voordelige prijs van €239,-. Dat is €27,- minder dan wanneer je alle modules los laat nakijken! Voor vragen over het module-onderhoud van uw caravan kunt u bij ons terecht via ons telefoonnummer of onze online chat.

Combibeurt veiligheid (169,-) Combibeurt groot (239,-)
Bandenmodule I 19,- X X
Bandenmodule II 69,-
Gas-afpersmodule  39,- X X
Watermodule 39,- X
Vochtmodule 59,- X
Onderstelmodule 129,- X X

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak inplannen voor het module-onderhoud van uw caravan? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer:  053-5722083.

Of stuur onze werkplaats een vrijblijvende mail