Totaalreinigings actie van uw camper of caravan

Breng uw caravan of camper langs bij Henk Pen voor de totaalreinigings actie. U bent met deze actie voordeliger uit dan wanneer u uw bekleding, interieur en exterieur apart laat reinigen. Er is niks zo fijn als uw voertuig spik en span terug te krijgen. Bent u toch op zoek naar meer informatie over onze losse reinigingsdiensten dan kunt u op de onderstaande pagina’s terecht.

Mocht u onverhoopt toch nog op vragen stuitten? Dan staan onze werknemers klaar om uw vragentekens weg te nemen. Neem contact met ons op via onze online chat of ons telefoonnummer.

Fris op reis

Bij een de totaalreinigings actie wordt uw volledige caravan of camper schoongemaakt. De bekleding wordt gereinigd met behulp van speciale reinigingsapparatuur. Vlekken zijn niet langer zichtbaar en vervelende geurtjes verdwijnen direct. Ook de buitenkant van uw camper krijgt wat extra bescherming mee. Bij het wassen van het exterieur gebruiken wij een speciale shampoo. Dit zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten aan de beplating en er na onze reiniging zo afgespoeld kan worden. Het interieur van uw camper zal weer ruiken als nieuw!