Plan een veiligheidscheck in voor uw caravan

Een (twee)jaarlijkse veiligheidscheck van uw caravan

Met een jaarlijkse veiligheidscheck van uw caravan zorgt u dat u met een veilig gevoel op vakantie kunt. Wij raden u dan ook aan om zeker eenmaal per jaar een moment in te plannen om uw caravan te laten checken op een aantal essentiële punten. Er is namelijk niks zo vervelend om tijdens uw welverdiende vakantie tegen onverwachte stukken aan te lopen. Uiteraard is de veiligheidscheck te combineren met ander onderhoud als module-onderhoud, het reinigen van uw caravan of een extra check voor uw banden.

Onderhoud volgens BOVAG-richtlijnen

Henk Pen is aangesloten bij BOVAG. Dat wil zeggen dat onze werkwijze is afgesteld op de richtlijnen van BOVAG. Onze monteurs werken volgens de strikte regels en zorgen dat uw caravan haast beter dan ooit tevoren bij u terugkeert. Daarnaast is via BOVAG de garantie op onder meer onderhoud en reparatie geregeld. Onze ervaren medewerkers in de werkplaats helpen u graag verder met uw vragen over het onderhoud of een reparatie van uw caravan.

Plan uw combibeurt veiligheid bij Henk Pen

De combibeurt veiligheid is een onderhoud van uw caravan bestaande uit drie verschillende modules. Onder meer onze bandenmodule 1 is onderdeel van de veiligheidscheck van uw caravan. Daarbij worden uw banden gecheckt op slijtage, verminderde bandenspanning en zichtbare schade. De banden van uw caravan worden tevens opnieuw gevuld met stikstof. Bij Henk Pen bieden wij u ook de optie om uw banden nog een upgrade te geven met behulp van onze bandenmodule 2. Voor meer informatie over deze ride-on toevoeging klikt u op deze link.

Naast de bandenmodule 1 zijn ook de gas afpers- en onderstelmodule onderdeel van de veiligheidscheck van uw caravan. Hierbij houden onze ervaren monteurs rekening met zaken die noodzakelijk eenmaal per jaar gecheckt moeten worden. Zij lopen onder meer uw oplooprem, verlichting en wielophanging na. Ook zorgen wij dat uw gasleidingen, gasslangen en gasfles niet voor gevaarlijke situaties zullen zorgen.

Voor verdere vragen over de veiligheidscheck raden wij u aan om contact met ons op te nemen via onze online chat of ons telefoonnummer.

Plan uw veiligheidscheck hier!

Vindt u het tijd voor een veiligheidscheck van uw caravan? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer:  053-5722083.

Of stuur onze werkplaats een vrijblijvende mail